Hírek

Konferencia és Szakmai Nyíltnap

2022.12.01

Helyszín: Dél-Pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet, Szent László telephelye 19-es épület Díszterem, 1097 Budapest Albert Flórián út 5-7.

Időpont: 2022. december 8. 9 óra

A Dél-Pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Transzlációs Medicina Kutató Központ Konferenciát és Szakmai Nyílt Napot tart, ahol szeretnénk közösen képet adni a Transzlációs Medicina Kutató Központ eddigi munkájáról és eredményeiről, valamint a kutatóközponttal kialakítható együttműködési lehetőségek formáiról.

A Healthware Tanácsadó Kft. és munkatársai az elmúlt években tevékenyen részt vettek a DPC-OHII TMKK kialakításában és munkájában. A Healthware a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 2020-1.1.2-PIACI KFI konstrukció támogatásával fejlesztett e-Xpert Egészségügyi Kutatási Platformja nagyban hozzájárult az összetett kutatási kérdések optimalizált megválaszolásához. A TMKK Szakmai Nyílt Nap során munkatársaink részletesen bemutatják a kutatóközpontban végzett elemzések típusait, eredményeit, valamint az e-Xpert szakértői rendszer segítségével felépített kutatási regiszter működését.

Az esemény sajtó összefoglalójához kattintson ide!

A részletes programfüzetért kattintson ide!

Helyszínhez térkép:

szentlaszlo_19es_epulet.png